Noile decizii ale FRF privind promovarea în Liga 3 au ”dinamitat” situația la AJF-uri! Neoficial, toate ”județele” sunt nemulțumite de hotărârea federației în cazul reluării Ligii a 4-a. Ce promitea Răzvan Burleanu și ce a pus în practică

1 săptămână in urmă 12

Fotbalul mic, încremenit de peste un an de zile din cauza pandemiei de coronavirus, mai precis, din 12 martie 2020, a fost acum ”zguduit” serios de ultimele decizii ale Comitetului de Urgență al FRF, ședința din 7 aprilie 2021. Cluburile din fotbalul de nivel județean ar trebui să dispute o competiție improvizată, pe repede înainte, cu un protocol de testare nou, dar încă neintrat în vigoare. Decizia i-a enervat, din informațiile Liga2.ro, pe majoritatea președinților de asociații județene din țară.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Noile decizii ale FRF privind promovarea în Liga 3 au ”dinamitat” situația la AJF-uri! Neoficial, toate ”județele” sunt nemulțumite de hotărârea federației în cazul reluării Ligii a 4-a. Ce promitea Răzvan Burleanu și ce a pus în practică appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă