Noi restricții în România. Până la ce oră pot rămâne deschise TERASELE în aer liber - Anunțul lui Raed Arafat

1 lună in urmă 3

terasă în aer liber coronavirusterasă în aer liber coronavirus

Raed Arafat a anunțat ce înseamnă restricția circulației după intrarea în vigoare a noilor măsuri, suplimentare, decise de Guvern, la nivel național, pentru oprirea răspândirii epidemiei de coronavirus. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a explicat, în detaliu, cum trebuie să procedeze clienții de la terase, dar și angajații, într-o intervenție telefonică, sâmbătă, la Realitatea PLUS.

SÂMBĂTĂ, 27 MARTIE 2021, 14:33

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: Ioana Stanescu

Terasele „trebuie la ora 20.00 să fie închise deja și oamenii trebuie să fie plecați acasă, deci, din start, programul de ora 20.00 să fie acasă înseamnă că lucrătorii din terasă să ajungă acasă înainte”, a declarat Raed Arafat, sâmbătă, în emisiunea „Sănătatea la control”, realizată de jurnalistul Cristina Răduță la Realitatea PLUS.

Secretarul de stat în Ministerul de Interne a confirmat că terasele ar trebui să se închidă în jurul orelor 19.00 pentru a respecta noile limitări impuse la nivel național prin decizia Guvernului.

„Între orele 18.00 și 20.00 încă se poate circula fără nicio problema, și aici vorbim de terasele deschise. Nu vorbim de terasele care sunt cu plexiglas și cu o formă care arată că terasa nu e terasă. Trebuie să fie vorba de terasele deschise, care sunt în aer liber”, a mai precizat Raed Arafat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă