Noi restricţii în comuna Chiajna, după ce rata de infectare a ajuns la peste 2 la mia de locuitori

1 lună in urmă 23

De Bogdan Dinu.
Publicat: 04.09.2021, 08:01.
Actualizat: 04.09.2021, 08:01

Incidenţa tot mai mare a cazurilor de COVID vine la pachet cu restricţii reintroduse în mai multe localităţi.

Noi restricţii în comuna Chiajna, după ce rata de infectare a ajuns la peste 2 la mia de locuitori

De noaptea trecută se aplică măsuri speciale în comuna Chiajna de lângă Bucureşti. Poliţiştii se vor asigura că masca este purtată în pieţe şi târguri, iar evenimentele cu public nu pot depăşi 2.500 de participanţi. Rata de infectare aici este de peste 2 la mia de locuitori.

Restricţii şi în alte localităţi

Restricţii se aplică şi în localitatea Denta, din Timiş unde sunt peste 4 cazuri la mia de locuitori. Aici, circulaţia va fi interzisă în weekend, între 8 seara şi cinci dimineaţa.

La Cluj, în schimb, localitatea Beliş a intrat în scenariul roşu dintr-o eroare a unei angajate DSP. Aceasta a trecut pe listă două persoane infectate dintr-un sat vecin, făcând ca rata de incidenţă să sară de trei cazuri la mia de locuitori. Deciza a fost revocată după descoperirea încurcăturii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă