Noi reguli anuntate dupa cazul fetitei de 6 ani care a cazut din telescaun, la Sinaia

1 lună in urmă 1

Administratorii societatii de transport pe cablu din Sinaia rescriu regulile de calatorie cu telescaunul dupa accidentul de vineri, 26 februarie.

O fetita de sase ani a cazut de la opt metri inaltime. A fost dusa cu elicopterul la spital in Targu Mures si ar putea fi externata in zilele urmatoare. Fetita, care este inca spitalizata, se simte bine, in acest moment, datorita faptului ca era bine echipata, iar zapada moale pe care a cazut a atenuat lovitura.

Prima masura luata de administratori priveste modul in care turistii stau in telescaun. Fetita de sase ani ani facea parte dintr-un grup mai mare de copii, aflat in grija unui instructor de schi.

Catalin Ticu, Directorul Societatii de Transport Urban Sinaia, a declarat, conform Pro Tv: "Adultul, din ce am vorbit cu dumnealui, a ales sa stea pe extremitatea stanga, tocmai ca sa echilibreze scaunul, sa nu stea intr-o parte si, probabil, a ajuns mai greu la copila."

Imediat dupa imbarcare, bara de protectie trebuie coborata complet. Se pare ca, in acest caz, miscarea nu a fost executata corect. Copila a alunecat pe dedesubt si a cazut pe zapada.

Pe viitor, adultul va trebui sa ocupe locul din mijloc, prevad noile reguli.

Catalin Ticu, directorul Societatii de Transport Urban Sinaia, a precizat: "Astfel incat sa ajunga si intr-o parte si in cealalta a scaunului, sa poata sa ajute in caz ca se intampla sa alunece vreun copil."

Mai puteti citi:

Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentulCum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubitMarian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă