Noi proteste în Capitală - Grupările anti-restricții, tot mai divizate - Care e programul manifestațiilor

1 lună in urmă 1

ProtesteProteste

Protestele anti-restricții continuă în București. Taberele care protestează sunt însă scindate și ar putea să fie și împuținate din cauza condițiilor meteo anunțate. 

SÂMBĂTĂ, 03 APRILIE 2021, 12:32

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

UPDATE ORA 14 - Primul protest a început la Piața Universității însă după o oră s-au strâns doar 20 de persoane.

Capitala va fi astăzi scena mai multor proteste. Cei care nu mai suportă restricțiile pandemiei vor ieși din nou în stradă. Se anunță manifestații în Piața Universității și Piața Revoluției.

Primul protest are loc la ora 13 la Piața Universității și acolo își dau întâlnire cei organizați de Grupul civic starea de libertate.

Un al doilea protest are loc tot la Universitate, în zona fântânilor, la îndemnul celor de la AUR, însă în jurul orei 15.

Un al treilea protest e anunțat tot la ora 15 însă în altă parte a Capitalei: în fața Ministerului de Interne. Aici sunt așteptați susținătorii senatoarei Diana Șoșoacă.

Ulterior ar urma ca toți protestatarii să se întâlnească în Piața Victoriei, locul obișnuit al acestor proteste. Cu toate astea, este posibil ca protestatarii, dacă se adună în număr suficient, să mai mărșăluiască și în alte zone ale Bucureștiului, așa cum au făcut în celelalte zile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă