Noi proteste fata de restrictiile anti-pandemie. Jandarmeria se asteapta la un numar mare de participanti

2 luni in urmă 13

Un protest fata de restrictiile anti-pandemie a fost anuntat luni, ora 17.00, in Bucuresti, in Piata Universitatii. Jandarmeria se asteapta la un numar mare de participanti.

Evenimente asemanatoare sunt anuntate si in tara, inclusiv la Timisoara.

"Astazi, 29 martie, in Municipiul Bucuresti, sunt preconizate mai multe adunari publice, initiate in mediul online, la care exista posibilitatea sa participe un public numeros.

Conform cadrului legal in vigoare, Jandarmeria are obligatia de a asigura masurile de ordine publica atunci cand au loc manifestatii la care participa un numar mare de persoane, pentru a asigura protectia participantilor si a celorlalti cetateni si pentru a preveni si combate fapte antisociale de natura sa tulbure ordinea si linistea publica", transmite Jandarmeria Capitalei.

Liderii AUR instiga la proteste in toata tara fata de noile restrictii anti-COVID: "Romania fierbe si isi vrea libertatea inapoi"

Pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, reamintim faptul ca, la nivelul Capitalei, exista anumite restrictii de deplasare.

Pentru sanatatea lor si a celor din jur, jandarmii bucuresteni recomanda participantilor:

- sa fie responsabili si sa nu se expuna;

- sa poarte masca de protectie, astfel incat sa acopere nasul si gura;

- sa respecte masurile de igienizare a mainilor;

- sa mentina distanta fizica de minimum un metru.

In egala masura, recomandam persoanelor care vor participa la aceste adunari publice sa manifeste intelegere fata de masurile luate, sa adopte un comportament civilizat, sa respecte indicatiile jandarmilor, sa evite conflictele de orice natura si sa anunte cea mai apropiata patrula de jandarmi daca observa persoane care au un comportament antisocial.

CITESTE SI:

LIVE VIDEO Operatiunea de extragere a navei Ever Given. Vasul gigantic a fost repus in miscare dupa aproape o saptamanaA murit si al doilea barbat torturat de politistii de la Sectia 16. A fost gasit in locuinta unui cunoscutUn cunoscut medic roman, diagnostic sumbru dupa protestele din strada: "Scapa cine poate. Dumnezeu cu mila!""O mana de om pe strazi, in frig". Viata de film a lui Florin Nita, eroul Romaniei contra Germaniei. A muncit la o fabrica de cozonaciAncheta de amploare dupa ce un cosciug COVID a fost gasit la o groapa de gunoi de la marginea Capitalei
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă