Noi probleme pentru Dinamo. Derby-ul cu Rapid, în pericol să nu se joace pe Arena Națională

2 săptămâni in urmă 15

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

"Câinii" ar vrea să joace derby-ul cu Rapid din etapa a 13-a pe Arena Națională, dar s-ar putea să fie nevoiți să joace în Ștefan cel Mare.

Dinamo - Rapid, interzis pe Arena Națională?!

Unul dintre cele mai importante meciuri din fotbalul românesc, Dinamo - Rapid, ar putea să nu se joace pe cel mai mare stadion al țării, anunță Fanatik.

Sursa menționată spune că datoriile pe care "câinii" le au la municipalitate au făcut ca dialogul să fie inexistent între conducătorii grupării bucureștene și reprezentanții Primăriei Capitalei.

Vestea este cu atât mai proastă pentru dinamoviști, mai ales că la un asemenea meci rețeta financiară putea să fie una care să aducă un profit destul de consistent grupării, în ciuda restricțiilor impuse de valul 4 al pandemiei de coronavirus.

Dinamo, în căutare de jucători

Revenirea lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo a adus un prim rezultat pozitiv, 2-2, cu UTA, după ce "câinii" au avut o serie de 7 înfrângeri consecutive.

Tehnicianul este recunoscut pentru relațiile pe care le are și speră să reușească să aducă jucători de calitate, care să ajute la redresarea situației în care se află Dinamo.

Gruparea din Ștefan cel Mare este pe penultimul loc în Liga 1, cu 7 puncte strânse după 11 meciuri jucate. Înainte de meciul cu Rapid. din etapa a 13-a, Dinamo trebuie să joace în deplasare, la Mediaș, cu Gaz Metan.

Etichete: rapid , dinamo , national arena , stefan cel mare , stadion
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă