Noi probleme în conducerea lui Dinamo?! Numărul 1 din club vrea să plece la vară!

2 săptămâni in urmă 21

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021, 11:26 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 11:31

Pe lângă problemele din clasament, Dinamo ar putea avea probleme și la nivelul conducerii.

Ajuns numărul 1 executiv la Dinamo, Constantin Eftimescu, 68 de ani, nu ar dori să mai continue, după acest sezon de coșmar, la clubul căruia i-a dedicat cariera, afirmă sursele GSP. În acest moment, fostul portar și campion cu „câinii" este cel care are drept de semnătură din partea clubului atât în relația cu jucătorii, cu partenerii, cât și cu băncile. 

Eftimescu pleacă de la DInamo

I-a ajuns ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni. Omul care a făcut parte din marea echipă a lui Dinamo ce-a ajuns în semifinalele CCE în ediția 1983/1984 și are 7 trofee la gruparea roș-albă este director general interimar, după ce a ocupat diverse funcții la club.

Constantin Eftimescu

Constantin Eftimescu

„Nea Bigică” s-a implicat în găsirea diverselor contracte de sponsorizare pentru Dinamo, inclusiv cel cu compania lui Nicolae Badea. Totodată, a fost ținta predilectă a atacurilor lui Pablo Cortacero și Dorin Șerdean, care au fost înlăturați de la putere în urma unor ședințe a Consiliului de Administrație, dar au dat clubul în judecată pentru a fi repuși în funcție.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Ce să mai caute Dănciulescu la Dinamo? Care sunt performanțele lui? E noaptea minții!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Fanii CSA Steaua râd de Dinamo! Le-au promis jucătorilor o primă pentru retrogradare: „Suma poate ajuta la destinderea lor în diferite cluburi de manele”

Ilie Dumitrescu a explicat ce mare eroare a făcut Uhrin jr.: „E urât ce se întâmplă la Dinamo”

Playtech: BOMBĂ! Cine va prezenta Asia Express sezonul 4. Gina Pistol, înlocuită de 3 nume cu mare greutate în Antena 1 (exclusiv)


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă