Noi posibile simptome asociate Covid-19: pierderea auzului, tiuitul urechii si ametelile

1 lună in urmă 2

Pierderea auzului, tiuitul urechii si ametelile sunt puternic asociate cu Covid-19, conform unui studiu al Universitatii din Manchester si al Centrul de Cercetari Biomedicale.

Cercetatorii estimeaza ca 7,6% dintre persoanele care au fost infectate cu coronavirus sufera de pierderea auzului, in timp ce 14,8% sufera de tinitus (tiuitul urechilor), scrie Sky News.

Mai mult, 7,2% dintre persoanele care au avut Covid sufera de vertij (ameteala), dupa ce oamenii de stiinta au analizat date din 24 de studii care au identificat o asociere intre coronavirus si probleme auditive si ale sistemului vestibular.

Autoritatile romane au transmis luni, 22 martie, ca in ultimele 24 de ore au fost raportate 3.743 de cazuri noi si 60 de decese. La ATI sunt internati 1.339 de pacienti.

Citeste si:

Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATMStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatatii din tari ale UESorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romancaDeputat liberal, atac dur la adresa Dianei Sosoaca: "Locul acestei femei e la spitalul de psihiatrie"Cand vine cu adevarat primavara. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă