Noi mărturii ale victimelor preotului Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală: „Mă scana din priviri şi pe urmă a început cu tot felul de discuţii şi apropouri legate de viaţa mea sexuală”

6 zile in urmă 35

În ultimele zile, după izbucnirea scandalului privind agresiunea sexuală a preotului Visarion Alexa faţă de o enoriaşă al cărei dohovnic era, noi victime rup tăcerea. Preotul nu avea nicio ruşine în a le aborda pe tinere chiar în biserică. O victima a dezvăluit pentru Observator că, şi după ce era respins, avansurile au continuat pe reţelele de socializare.

„Mă scana din priviri şi pe urmă a început cu tot felul de discuţii care nu îşi aveau rostul şi apropouri legate de viaţa mea sexuală. M-a întrebat dacă îmi oferă soţul orgasme, cât de des, cât de mult şi, în caz că sunt singură, să apelez la el”, a povestit femeia.

Tânăra a precizat că a pus punct discuţiei, însă preotul nu a renunţat, trimiţându-i mesaje obscene pe reţelele de socializare.

Tânăra spune că şi-a făcut curaj să vorbească după ce a văzut cometariile în care femeia care l-a reclamat la Poliţie pentru agresiune sexuală a fost linşată.

„Dacă şi-a permis cu mine comentarii de genul, deşi noi nu ne cunoşteam, cu siguranţă şi-a permis şi cu alte feme. Şi m-a şocat să văd reacţiile în online în care tot victimele sunt acuzate, şi blamate, şi jignite în ultimul hal.

Este reacţia societăţii care condamnă multe victime la tăcere”, a mai spus femeia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă