Noi informații în cazul crimei de la Onești. Criminalul „ar fi luat-o razna” atunci când una dintre victime a vrut să-l atace

1 lună in urmă 1

Un bărbat de 68 de ani a sechestrat și ucis doi bărbați într-un apartament. Acesta a fost al agresorului, iar cei doi bărbați erau muncitori, renovau imobilul. Se pare că una dintre victimele de la Onești a încercat să-l atace pe agresor, ceea ce a produs un declic.

Noi informații în cazul crimei de la Onești

Echipa de specialiști ai IGPR s-a deplasat la Onești pentru a verifica modul de intervenție în cazul duble crime. Ei au precizat că bărbatul fusese „sub control” în urma negocierilor purtate de către polițiști timp de mai multe ore. Însă, în jurul ore 17, una dintre victime a încercat să-l atace pe agresor. În acel moment s-a produs un declic, acesta începând să lovească cu cuțitul. Iată un scurt dialog între negociator și criminal.

Suspect: Eu tot am scris și nu mi-a dat niciun răspuns. Hotărârea judecătorească nu mi-a dat-o nimeni
Polițist: E la poliție…
Suspect: Nu este, vă duceți și faceți rost de ea!
Polițist: Eu zic mai bine să vă liniștiți
Suspect: Nu mă liniștesc deloc! Ascultă-mă ce spun eu! De nu îi vezi morți aici… Bă, bag cuțitul ăsta în ei! Ascultă-mă ce spun eu!

Criminalul a luat-o razna când una dintre victime l-ar fi atacat

Conform informațiilor furnizate de comisarul șef Anton Cristian Gheorghe, polițiștii din Onești au ajuns la 5 minute după ce agresorul a efectuat primul apel la 112. Negocierile cu acesta au durat aproximativ două ore, până la 13:50. Atunci, la fața locului, a ajuns ofițerul negociator specializat al IPJ de la Bacău.

Situația a fost sub control până la ora 16:55, când una dintre victime ar fi încercat să-l atace pe criminal. În acel moment, bărbatul a început să-i lovească pe cei doi cu cuțitul, iar din apartament s-au auzit țipete. Acest lucru a declanșat și intervenția trupelor de intervenția. Intrarea în apartament ar fi fost îngreunată de modul în care a fost blocată ușa apartamentului.

La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine. S-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să blocheze ușa, având în mână un cuțit. La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat. În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări.”, a transmis Gabriela Ciobanu de la IPJ Bacău.

The post Noi informații în cazul crimei de la Onești. Criminalul „ar fi luat-o razna” atunci când una dintre victime a vrut să-l atace appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă