Noi imagini de la primul antrenament al lui Lionel Messi la PSG. Cum s-a înțeles cu Kylian Mbappe și întâlnirea mult așteptată cu Sergio Ramos | VIDEO

2 luni in urmă 53

Lionel Messi a intrat deja în pâine la PSG, unde a susținut primul antrenament alături de noii săi colegi. Clubul francez a realizat un montaj video cu primele momente petrecute de starul argentinian la Paris Saint-Germain, fiind surprinse inclusiv secvențele în care mijlocașul își salută noii colegi, printre care Kylian Mbappe și Sergio Ramos.

La numai câteva zile după ce și-a pus semnătura pe contractul cu PSG, Lionel Messi a și coborât în iarbă pentru a se antrena, dar a trecut și pe la sala de forță, unde s-a întreținut cu ceilalți echipieri. Starul argentinian i-a îmbrățișat pe rând pe toți fotbaliștii de pe Parc des Princes, alături de care speră că va câștiga din nou Liga Campionilor.

Cu toate că au fost mult timp adversari direcți în „El Clasico”, unde au avut contre în mai multe rânduri – sau, poate, tocmai datorită acestui lucru, Messi și Sergio Ramos au părut de-a dreptul entuziasmați de reîntâlnire.

Noi imagini de la primul antrenament al lui Lionel Messi la PSG. Cum s-a înțeles cu Neymar

Echipa de comunicare a lui PSG nu îl scapă niciun moment din priviri pe starul Lionel Messi, pe care l-a filmat în timpul primei ședințe de pregătire de pe Parc des Princes. Imaginile cu argentinianul care îi îmbrățișează, rând pe rând, pe toți colegii săi de la Paris Saint-Germain au făcut înconjurul planetei, mai ales că toată lumea aștepta să vadă cum vor reacționa Kylian Mbappe și Sergio Ramos.

Francezul a afișat o mină relaxată și a schimbat câteva cuvinte cu Messi, după ce îi urase bun venit și prin intermediul rețelelor de socializare, pe când Sergio Ramos a părut de-a dreptul încântat de această oportunitate. Spaniolul, probabil bucuros că nu îl va mai întâlni pe Messi din postura de adversar decât la antrenamente, ferit de ochii lumii, l-a îmbrățișat călduros pe mijlocaș, în timp ce unii dintre componenții lui PSG au părut mai degrabă emoționați în acele momente.

The post Noi imagini de la primul antrenament al lui Lionel Messi la PSG. Cum s-a înțeles cu Kylian Mbappe și întâlnirea mult așteptată cu Sergio Ramos | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă