Noi detalii în scandalul de mită din Liga 2: cine este persoana apropiată de Petrolul dusă de procurori la audieri

3 săptămâni in urmă 4

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Noi detalii în scandalul de mită din Liga 2: un apropiat al Petrolului ar fi vrut să ofere 5.000 de euro arbitrului

Din informațiile Digi Sport, persoană acuzată de dare de mită ar fi Mihai Dogaru, managerul general al Veolia, sponsorul echipei Petrolul Ploiești. Acesta i-ar fi promis arbitrului de la partida CS Mioveni - Aerostar Bacău suma de 5.000 de euro pentru a-i avantaja pe moldoveni.

Cu o rundă înainte de final, Petrolul are cele mai mici șanse de a ajunge în play-off. Pe lângă o victorie obligatorie cu U Cluj, ploieștenii ar avea nevoie, printre altele, și de un pas greșit al celor de la CS Mioveni, care înfruntă în ultima rundă Aerostar Bacău, ocupanta locului 19.

Bucureșteanul Andrei Antonie este delegat pentru meciul CS Mioveni - Aerostar Bacău. Din brigada sa vor face Adrian Popescu (Craiova) și Vlad Bârleanu (București).

Acțiunea flagrantului a fost organizată de DGA și de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Cercetările continuă în acest caz, iar, din informațiile Digi Sport, persoană amintită a fost ridicată și dusă la audieri, cu propunere de arestare preventivă.

11 echipe din Liga 2 luptă pentru 6 locuri de play-off. 4 meciuri, în direct la Digi Sport

Cu o etapă rămasă de disputat din sezonul regulat, 11 echipe luptă pentru primele 6 poziții care asigură prezența în play-off.

Nouă partide din ultima etapă a sezonului regulat se joacă duminică, de la ora 15:00.

Metaloglobus - Rapid - pe Digi Sport 1Dunărea Călărași - Viitorul Pandurii Târgu Jiu - pe Digi Sport 2Universitatea Cluj - Petrolul - pe Digi Sport 3Concordia Chiajna - ASU Poli Timișoara - pe Digi Sport 4.

Clasamentul din Liga 2

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă