Noi detalii din mega-dosarul certificatelor false de vaccinare - Nume bombă printre suspecți

1 lună in urmă 22

Anchetă amplă privind emiterea certificatelor false de vaccinare Anchetă amplă privind emiterea certificatelor false de vaccinare

Apar noi detalii din mega-dosarul deschis în cazul certificatelor falsificate. Administratorul unuia dintre cele două centre de vaccinare din Capitală la care au descins polițiștii a fost arestat preventiv. Surse spun că bărbatul mai are un dosar penal. Mai mult, toată familia lui Omar Hayssam, afaceristul condamnat pentru terorism, ar fi obținut certificate false, potrivit Realitatea Plus. 

SÂMBĂTĂ, 30 OCTOMBRIE 2021, 10:27

SURSĂ: Realitatea Plus AUTOR: REALITATEA.NET

Din primele cercetări, peste 160 de persoane au obținut certificatele altora care s-au vaccinat în cele două centre din sectorul 2.

Pentru un certificat fals, o persoană ar fi plătit cel puțin 500 de lei. 

Potrivit unor surse, printre cei care au obținut certificate false de vaccinare s-ar afla și soția și cinci membri ai familiei lui Omar Hayssam, omul de afaceri condamnat pentru terorism la peste 20 de ani de închisoare. 

Principalul suspect, administratorul unuia dintre cele două centre de vaccinare, a fost arestat preventiv pentru fals electronic. Acesta mai este cercetat într-un dosar pentru evaziune fiscală, potrivit Realitatea Plus. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă