Noi detalii despre transferul lui Florin Tănase de la FCSB! Impresarul Victor Becali face anunțul momentului despre negocierile cu arabii: „Asta e situația acum” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 12

Florin Tănase (27 de ani) e principalul produs de export de la FCSB în acest moment. Mai multe echipe s-au interesat de serviciile acestuia, însă pe ultima sută de metri părea că transferul fotbalistului s-a blocat.

Victor Becali a vorbit pentru ProSport despre transferul lui Florin Tănase de la FCSB și susține că plecarea acestuia nu este blocată definitiv.

Căpitanul lui FCSB ar fi dorit de Al Nasr, care e gata să îi dea un salariu important, dar negocierile se mișcă anevoios.

„Transferul lui Florin Tănase nu e picat!”

Gigi Becali ar fi vrut ca afacerea să se parafeze rapid pentru că fotbalistul are o clauză de 3 milioane de euro, ceea ce obligă clubul să îi dea drumul automat când e achitată, și să aibă timpul necesar pentru a găsi un înlocuitor din Liga 1.

„Transferul lui Florin Tănase nu e picat, dar nici rezolvat. Nu a venit încă ofertă concretă. Asta e situația acum. În acea zonă (n.r. zona arabă) lucrurile se mișcă un pic mai greu. Așteptăm și vedem ce se va întâmpla, știm că începe pregătirea, dar nu depinde de noi”, a declarat Victor Becali pentru ProSport.

Florin Tănase într-un duel cu Dan Nistor

Florin Tănase are oferte și din Ungaria!

În cazul în care nu va ajunge la arabi, atunci sunt șanse mari ca Tănase să joace în Ungaria: căpitanul roș-albaștrilor este dorit atât de Ferencvaros, cât și de MOL Vidi, așa cum a aflat ProSport.

„Nu va fi ușor fără Tănase. Va fi o pierdere, iar eu i-am simțit lipsa. Un lider în vestiarul de la FCSB, într-un grup foarte bun. El merită acest pas. Anul trecut a ieșit golgheter detașat, și-a demonstrat valoarea. Pentru cariera lui, ar fi un pas bun, firesc. Probabil și clubul ar trebui să-l înțeleagă și să-l susțină și să aducă unul-doi jucători” – Edi Iordănescu, fost antrenor la FCSB

The post Noi detalii despre transferul lui Florin Tănase de la FCSB! Impresarul Victor Becali face anunțul momentului despre negocierile cu arabii: „Asta e situația acum” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă