Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu. „Este mai bine pe zi ce trece!” Când revine la antrenamentele lui Dinamo Kiev

2 luni in urmă 32

Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a antrenorului român.

„Il Luce” a fost operat în urmă cu o săptămână, înaintea meciului amical jucat de Dinamo Kiev cu Fenerbahce, iar abia acum s-a aflat ce problemă de sănătate a întâmpinat antrenorul în vârstă de 76 de ani.

Deși inițial s-a vorbit despre o simplă răceală, Mircea Lucescu a avut nevoie de operație, toate acestea deoarece a avut un chist pilonidal care prezenta pericol de infecție.

Emil Caras, noi detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu

La o săptămână de la operație, Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu de la Dinamo Kiev, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a antrenorului și a anunțat când revine tehnicianul la ședințele de pregătire ale echipei din Ucraina.

„Mister este mai bine pe zi ce trece. Ieri a vizitat centrul de antrenament, a ţinut şi şedinţă tactică şi o analiză video, apoi s-a întors la spital. El a fost astăzi (n.r. miercuri) la meci (n.r. în lojă). Sperăm că mâine după-amiază va fi externat şi ni se va alătura”, a precizat Emil Caras, secundul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, pentru ucrainenii de la Football 24.

Mircea Lucescu poate reveni pe banca lui Dinamo Kiev la amicalul cu Inter Milano

În aceste condiții, Mircea Lucescu va putea să stea pe banca ucrainenilor la amicalul de lux pe care Dinamo Kiev îl va disputa împotriva fostei sale echipe, Inter Milano. Campioana Ucrainei o va întâlni pe cea a Italiei la Lonza, pe U-Power Stadium, iar partida se va disputa fără spectatori deoarece Inter trece printr-o perioadă dificilă din cauza transferului lui Lukaku.

  • 76 de ani are Mircea Lucescu
  • 46 de meciuri a adunat Mircea Lucescu pe banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev
  • ianuarie – martie 1999 este perioada în care „Il Luce” a antrenat-o pe Inter

The post Noi detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu. „Este mai bine pe zi ce trece!” Când revine la antrenamentele lui Dinamo Kiev appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă