Noi detalii despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Sechele grave după Covid: „M-am rugat să trec și peste asta”

4 zile in urmă 7

Gabriel Cotabiță are un istoric complex în ceea ce privește problemele de sănătate, iar una dintre marile provocări pe care i le-a aruncat în față soarta a fost Covid-19, boală de care artistul a suferit anul trecut.

La sfârșitul lui 2021 Gabriel Cotabiță a ajuns de urgență la spital, unde a fost nevoit să rămână și de sărbători.

Artistul a mers la Londra după externare, însă, la întoarcerea în țară, în urma unor analize, medicii ar fi descoperit că are probleme cu tiroida, iar de sărbători, mai exact de Crăciun, ar fi fost internat, din nou, în spital.

În urmă cu un an, în ianuarie 2021, Gabriel Cotabiță ajungea pe mâinile medicilor din cauza infecției cu SARS-CoV-2. Artistul a vorbit despre experiența prin care a trecut.

„M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, la momentul respectiv, potrivit CanCan.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă