Noi detalii despre motociclistul acuzat de omorârea unui tânăr pe trotinetă în centrul Capitalei

2 luni in urmă 25

Laurenţiu Trica Mitici (zis Americanu), motociclistul acuzat de procurori că a omorât un tânăr pe o trotinetă, după o șicanare petrecută miercuri seara în zona centrală a Bucureștiului este instructor de conducere defensivă, potrivit stirileprotv.ro, citate de Hotnews.

Personaj cunsocut în lumea motocicliștilor, bărbatul făcea parte dintr-un grup moto din București. În urma tragediei, clubul a decis să-l excludă, reiese dintr-o postare pe Facebook a Black Tulip Bucharest.

„Ne delimitam de orice fel de conduita rutiera inadecvata și condamnam comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane. Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim sa fie respectate procedurile organelor abilitate”, a scris joi Black Tulip Bucharest.

”De aceea, ne dezicem de orice informație publicata în afara anchetei oficiale și dorim sa fie respectat anonimatul persoanelor implicate. De asemenea, suntem deschiși comunicării cu organele abilitate, în măsura în care ancheta o va necesita. În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauza a fost votata astăzi, motivata de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretam evenimentele întâmplate si suntem alături de familiile celor implicați”, se mai arată în postare.

Un tânăr aflat pe o trotinetă a murit, miercuri, după ce s-a șicanat minute bune în trafic cu un motociclist.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au refăcut firul evenimentelor: cei doi s-au certat și s-au amenințat după o scurtă tamponare în trafic.

Ulterior, motociclistul a coborât de pe motocicletă și a alergat pentru a-l lua la bătaie, a aruncat cu casca în el, iar victima s-a dezechilibrat și a căzut, fiind lovită de o mașină.

Joi, agresorul, pe numele său Laurenţiu Trica Mitici (zis Americanu), a fost arestat pentru 30 de zile de procurori.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă