Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica fusese la o petrecere cu iubitul ei

1 lună in urmă 188

Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi. Monica şi Sebastian ar fi continuat certurile şi acasă, după ce s-au întors de la petrecere. Bărbatul, care este audiat, a spus anchetatorilot că tânăra s-ar fi dezbrăcat și ar fi sărit în gol de pe fereastra locuinței.

Citeşte şi: Avocată de 26 de ani, căzută de la etajul șase al unui bloc din Iași. Anchetatorii iau în considerare ipoteza sinuciderii

Noi detalii despre moartea avocatei din Iaşi

Anchetatorii bănuiesc că Monica Cioată se afla sub influența băuturilor alcoolice (la fel ca iubitul ei), dar se așteaptă necropsia, care va avea loc la Institutul de Medicină Legală, pentru a se vedea exact.

Deoarece este avocat, Sebastian Felecanu este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal. El locuiește de mai mult timp în apartamentul din Tg. Cucu, iar anchetatorii nu au găsit urme de violență pe corpul femeii. De asemenea, cei doi aveau numeroase certuri, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Tânăra a fost găsită moartă pe asfalt, iar în jurul orei 4.30 dimineața concubinul ei a sunat la 112.

În dimineaţa de 19 iunie, în jurul orei 4.30, am fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 6 al unui bloc din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde a fost identificată o tânăra de 26 de ani, ulterior fiind declarat decesul acesteia.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi, potrivit Ziarul de Iași.

Monica Cioată de 26 de ani era din Târgu Frumos, un oraș din județul Iași, şi absolventă a Liceului Ion Neculce și a terminat studiile Facultății de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza în 2017, trecând examenul de intrare în avocatură în 2019.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă