Noi detalii despre desființarea lui Jiangsu: „Atunci s-a întâmplat ceva”

1 săptămână in urmă 1

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021, 17:21 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 17:32

Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a vorbit despre desființarea bruscă a celor de la Jiangsu, ultima echipă pregătită de Oli.

„Ceva s-a întâmplat după câștigarea campionatului, nu a venit nimeni să ne felicite. Nu am făcut nicio petrecere. Ne gândeam că ceva se întâmplă. Ne așteptam să ieșim pe străzi, e un oraș destul de mare. Nu am șimțit nimic. Au început întârzierile de salarii și de bani și atunci ne-am gândit că e ceva.

Noi am plecat acasă și trebuia să ne întoarcem pe 24 ianuarie. Ne-au zis să ne luăm vize, să ne cumpărăm bilete. Ulterior, știți ce s-a întâmplat”, a declarat Nae pentru as.ro.

După ce am terminat pe locul doi și ne-am calificat în play-off, a venit președintele, a făcut o ședință de vreo oră, ne-a zis că este foarte mulțumit. Nu știa că vom ajunge aici, că altfel băga bani mai mulți, investea. El a crezut că vom retrograda, că ne vom bate la retrogradare. După ce am câștigat campionatul nu a mai venit. Nu am mai auzit de el, nimic
Eugen Nae

Eugen Nae / Captură Antena Sport

Eugen Nae / Captură Antena Sport

Jiangsu, exclusă din campionat!

Campioana en-titre, câștigătoarea în premieră a titlului, rămasă fără susținerea financiară a grupului Suning, a fost înlocuită în Superligă de Cangzhou Mighty Lions.

Nimeni și nimic n-a mai salvat-o pe Jiangsu FC. Fosta echipă a antrenorului Cosmin Olăroiu nu a fost înscrisă în viitorul campionat al Superligii chineze, Federația anunțând oficial excluderea din competiție a campioanei en-titre! Care a fost înlocuită în Superligă de Cangzhou Mighty Lions. În total, din cauza gravelor probleme financiare, alte două cluburi din liga a doua și trei din a treia nu mai participă la campionate.

Suning rămâne doar la Inter

Jiangsu și-a încetat practic activitatea la finalul lunii februarie și nu a mai plătit deloc nici salariile restante, motiv pentru care Oli a plecat, la fel ca și vedetele echipei. Holdingul Suning a decis să nu mai susțină activitățile neesențiale, familia Zhang concentrându-se pe Inter, liderul din Serie A.

Cosmin Olăroiu: „M-a chemat președintele Federației Chineze și am avut o discuție cu el”

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător spaniol » Un fundaș cu 93 de meciuri în LaLiga a semnat cu trupa din Ștefan cel Mare

LPF cere categoric plecarea lui Rădoi și Burleanu: „Este o umilinţă mult prea mare! Să terminăm cu experimentele! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

Playtech: Carmen Harra, profeție ȘOCANTĂ după protestele de aseară: ”Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de 2 ani!”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă