Noi date despre starea de sănătate a criminalului din Onești. Cum se simte după ce a fost împușcat de 9 ori

1 lună in urmă 2

Gheorghe MoroșanGheorghe Moroșan

Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime din Onești, a fost transferat pe Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău, a anunțat, luni, purtătorul de cuvânt al SJU, Mirela Romaneţ. Bărbatul este cooperant cu personalul medical şi rămâne sub monitorizare pentru că nu se poate ridica singur în picioare.

LUNI, 08 MARTIE 2021, 13:47

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

”Pacientul este internat în continuare la unitatea noastră, este transferat pe Secţia Chirurgie, este cooperant cu cadrele medicale, se poate alimenta şi cu mâncare gătită. Rămâne sub monitorizare întrucât nu se poate ridica singur în picioare”, a precizat sursa citată. 

Autorul dublei crime din Onești a fost împușcat de nouă ori în timpul intervenției forțelor de ordine. Ulterior, el a fost internat la Terapie Intensivă și intubat.

”Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept”, a declarat managerul Spitalului din Onești, acolo unde a fost internat prima oară criminalul.

Luni, Gheorghe Moroşan a fost pus oficial sub acuzare pentru ucidere din culpă. Detalii din ancheta procurorilor sunt disponibile AICI. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă