„Noi am fost cobaii! În Premier League, volumul nu era la fel!”. Florin Gardoș, dezvăluiri incredibile despre „calvarul” la care Thomas Neubert îi supune pe jucători

3 săptămâni in urmă 26

Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, este cunoscut pentru „calvarul” la care îi supune pe jucători, în sesiunile de antrenamente. Florin Gardoș, fost jucător al lui FCSB, a făcut dezvăluiri fabuloase despre antrenamentele „spartane” ale preparatorului neamț.

Florin Gardoș a evoluat, pentru FCSB, timp de patru ani, în perioada 2010-2014.

În prezent, fundașul central evoluează pentru Academica Clinceni.

Florin Gardoș, dezvăluiri incredibile despre „calvarul” la care Thomas Neubert îi supune pe jucători

Fotbalistul, în vârstă de 32 de ani, susține că volumul de antrenamente, la care Thomas Neubert îi supunea pe fotbaliști, era exagerat, lucru recunoscut inclusiv de preparatorul neamț. Ba mai mult, Gardoș spune că nici măcar, în Premier League, la Southampton, volumul de antrenamente fizice nu era la fel de ridicat ca cel de la FCSB.

„Noi, ce am lucrat în perioada asta de doi ani, cu Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf) şi cu Tommy (n.r. Thomas Neubert), a fost mai mult decât ar fi trebuit. Într-adevăr, eram foarte bine pregătiţi. El e conştient, pentru că, acum, cu generaţia asta nu mai lucrează aşa mult.

Am discutat şi noi cu el şi mi-a zis: «Mă, uite, am făcut puţin mai mult». Ca volum, mă refer, nu ca intensitate. Ca intensitate e tot acolo! Noi am fost cobaii! Am ajuns de la un nivel super-super înalt, în Premier League, unde culmea, chiar dacă intensitatea era aceeaşi, volumul nu mai era la fel. El făcea peste ce se face acolo.

Şi cum nu mai jucam nici atât de mult, la Steaua (n.r. FCSB) aveam 30 de meciuri, acolo am avut 13 meciuri, deja pregătirea mea se ducea undeva în jos”, a declarat Florin Gardoș, pentru Antena Sport.

300.000 de euro este cota lui Florin Gardoș, conform transfermarkt.com

12 partide a bifat Florin Gardoș pentru Academica Clinceni

The post „Noi am fost cobaii! În Premier League, volumul nu era la fel!”. Florin Gardoș, dezvăluiri incredibile despre „calvarul” la care Thomas Neubert îi supune pe jucători appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă