Noi acuzatii grave in Argentina! Documentul care arunca BOMBA in cazul mortii lui Maradona! Ce au descoperit anchetatorii

2 luni in urmă 23

Diego Maradona a incetat din viata la varsta de 60 de ani. 

Vestea mortii fostului mare fotbalist a indurerat o lume intreaga, iar argentinienii sunt hotarati sa afle care au fost cauzele care au dus la moartea legendarului jucator. 

Oamenii legii au deschis o ancheta, cercetand acum daca externarea lui Maradona, dupa operatia pe creier la care a fost supus, nu a avut loc prea devreme. Doi medici sunt suspectati pentru ucidere din culpa, fiind vorba despre neurochirurgul Leopoldo Luque si psihiatrul Agustina Cosachov. 

Jurnalistii argentinieni au publicat recent un document care data din 12 noiembrie. Actul era semnat de unul dintre doctorii lui Maradona si de fiicele sale Giannina si Jana, notand faptul ca medicii nu erau de acord cu externarea lui atat de curand dupa operatia pe creier. 

In aceste conditii, anchetatorii vor cerceta cauzele care au dus la decesul lui Maradona ca urmare a unui stop cardiac. Daca specialistii vor dovedi ca moartea legendarului fotbalist putea fi evitata, fiind vorba despre o neglijenta a medicilor, acestia risca intre unul si cinci ani de inchisoare. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă