Noapte de coșmar pentru 2 tineri din Dâmbovița! Dornici de o aventură amoroasă, au ajuns sa fie bătuți, sechestrați si umiliți

6 zile in urmă 21

JOI, 13 IANUARIE 2022, 17:48

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Cei doi tineri, în vârstă de 19 şi 20 de ani, din localitatea Bărbuleţu, şi-au dat întâlnire cu fata în faţa unui bloc din Târgovişte, în scopul întreţinerii de raporturi sexuale, potrivit Poliţiei.   

La destinaţie i-au aşteptat prietenii fetei, cinci la număr, cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani.   

Agresorii i-au luat pe cei doi tineri şi i-au închis într-un apartament unde i-au bătut, i-au supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i video cu un telefon mobil, sub ameninţarea că vor divulga imaginile pe internet dacă nu primesc 20.000 de lei. 

Mai mult, agresorii le-au luat si masina celor 2. 

Unul dintre tinerii sechestrați nu isi explică motivul pentru care au pățiț acest lucru, necunoscând nici unul dintre agresori pana atunci. Tinerii agresati cred ca cei 5 aveau nevoie de bani si din cauza aceasta au recurs la gestul extrem.

După ore întregi de chin, unul dintre băieţi a reuşit să iasă din apartament sub pretextul că va aduce banii de la sora sa, însă s-a dus direct la Poliţie.    

Curios este că nimeni dintre vecinii de scară nu a auzit zgomote, deşi faptele s-au petrecut între orele 3 şi 8 dimineaţa.   

Poliţia a mers imediat la locaţia indicată şi i-a prins pe agresori. 

Cei cinci sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, furt în scop de folosinţă şi lovire sau alte violenţe.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă