Noapte albă la Zagreb! Fanii lui Dinamo au ieșit în stradă după 3-0 cu Tottenham în Europa League

1 lună in urmă 1

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Suporterii lui Dinamo Zagreb nu au mai ținut cont de restricțiile privind pandemia de COVID-19 și au sărbătorit pe străzi "remontada" favoriților.

Noapte albă la Zagreb! Fanii lui Dinamo au ieșit în stradă după 3-0 cu Tottenham în Europa League

Galerie Foto

Dinamo Zagreb a învins cu 3-0 Tottenham, după 0-2 în tur, și s-a calificat în sferturile Europa League

Startul jocului a fost echilibrat, fără mari ocazii. Prima echipă care a reușit să pună presiune la poarta adversă a fost Dinamo Zagreb, dar șutul lui Lovro Majer din minutul 35 a trecut puțin pe lângă poarta lui Hugo Lorris.

Tottenham a fost, în minutul 44, foarte aproape de un gol care i-ar fi crescut considerabil șansele la calificare, dar șutul lui Harry Kane, aflat în poziție excelentă, a fost reținut cu siguranță de portarul Dominik Livakovic.

Tabela a fost deblocată, în cele din urmă, de croați, prin Mislav Orsic, care l-a învins pe Lloris în minutul 62, cu o execuție excelentă, ajunsă în vinclul porții, care i-a permis lui Dinamo Zagreb să spere.

În minutul 74, formația lui Jose Mourinho a avut șansa egalării, dar Lucas Moura, din interiorul articolului, a șutat slab, pe lângă poartă.

Ceea ce la începutul partidei părea puțin probabil s-a întâmplat în minutul 83, când Dinamo Zagreb a egalat prin același Mislav Orsic, aflat în formă foarte bună, iar partida a ajuns în prelungiri.

Croații au reușit să dea o nouă lovitură, în minutul 106, când Mislav Orsic a completat hattrick-ul și răsturnarea scorului în favoarea formației sale, cu șut din afara careului, care a încheiat o acțiune individuală superbă.

Tottenham a avut șansa golului de 1-3, care i-ar fi adus calificarea, în două rânduri, în decurs de doar câteva zeci de secunde, însă atât Gareth Bale, cât și Harry Kane au fost blocați de intervențiile decisive ale lui Dominik Livakovic.

VIDEO Rezumatul partidei Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0

Etichete: jose mourinho , galerie foto , dinamo zagreb , optimi europa league , dinamo zagreb tottenham , mislav orsic
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă