Ninsori în țară, circulație îngreunată. Vremea se răcește drastic - Unde va fi ger năprasnic

1 săptămână in urmă 8

 Inquam Photos / Octav Ganea Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vânt, ninsori și ger vom avea în următoarele zile în aproape toată țara. Meteorologii anunță temperaturi de până la minus 18 grade. În unele zone a nins abundent, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă. Pe unele drumuri, zăpada măsoară câțiva centimetri, iar drumarii intervin cu greu. 

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 16:33

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: Mihaela Ivancica

În mai multe zone din Caraș-Severin deja se circulă greu. Drumarii au ieșit să curețe șoselele, însă, în urma lor, zăpada viscolită a acoperit din nou drumul.

Oamenii care locuiesc în satele de munte se bucură însă de peisaj: „Acum a venit iarna cu adevărat, acum câteva zile. Ninge frumos, ca-n basme”, „De 24 de ore ninge încontinuu, zăpada de 15 cm... Acum este din belșug”, spun câțiva săteni.

Meteorologii au emis avertizări și coduri de vreme severă pentru mai multe județe din țară. Va fi ger, iar în unele zone, temperaturile vor ajunge chiar și la minus 18 de grade Celsius.

„Este posibil ca la noapte, temperaturile să coboare până la minus 13 grade, iar noaptea viitoare spre minus 18 grade, temperaturi care se vor menține și pe parcursul zilelor în general negative. Precipitațiile nu sunt favorabile în această perioadă, dar deocamdată, azi mai e posibil, mai ales în regiunile montane”, a precizat, la Realitatea PLUS, Florinela Georgescu, director executiv ANM.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă