Nimic nu-i poate convinge. Prețul celui mai dorit antrenor din Bundesliga rămâne bătut în cuie. Bayern îl vrea neapărat

3 săptămâni in urmă 16

  • Liga 2: Mioveni - ASU Politehnica Timișoara, luni, 16:00, Digi Sport 1

  • Liga 2: U Craiova 1948 - Rapid, luni, 21:00, Digi Sport 1

Însă tânărul tehnician de doar 33 de ani este aproape imposibil de luat de la Leipzig. S-a scris mult despre acest subiect, însă cei de la Leipzig nu renunță nici în ruptul capului la antrenor.

Julian Nagelsmann "nu se mișcă" de la Leipzig sub 20 de milioane de euro

Reputata publicație Bild susține că cei de la Leipzig s-au mai gândit, dar totul a rămas neschimbat, pentru că prețul lui Nagelsmann rămâne de 20 de milioane de euro. Ar fi ca un transfer pentru Bayern, care însă nu vrea să plătească o asemenea sumă, mai ales că e vorba despre un antrenor.

Cu toate acestea, se pare că cei de la Leipzig ar putea fi înduplecați să lase până la 15 milioane de euro, însă chiar și așa este greu de crezut că mutarea se va face. Cei de la Bayern îl doresc și ei pe Nagelsmann, mai ales că are și origini bavareze.

Nagelsmann, cel mai tânăr antrenor din istoria Bundesliga

Nici chiar Nagelsmann nu e convins să plece: "Nu am și nu am avut discuții și oferte. De aceea nu știu care este dorința lui Bayern. Am spus că nu vreau să fac război cu angajatorul meu".

Nagelsmann este cel mai tânăr antrenor din istoria Bundesliga. În februarie, când a fost numit la Hoffenheim pe când avea doar 28 de ani. Până atunci el fusese secundul echipei, iar înainte de asta a mai pregătit echipa U19 a clubului.

Actualul antrenor al lui Bayern, Hansi Flick, ar putea ajunge selecționer echipa națională a Germaniei, în locul lui Joachim Low, așa cum chiar Lotthar Matthaeus a spus.

  • Massimiliano Allegri este și el pe lista lui Bayern.
  • Julian Nagelsmann mai are contract cu Leipzig până în iunie 2023. În acest moment, echipa se află pe locul secund în Bundesliga.
Etichete: bayern munchen , julian nagelsmann , hansi flick
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă