Nimeni nu se aștepta la asta! Atmosferă de meci mare cu Liechtenstein. Câte bilete s-au vândut pentru meciul României de pe Arena Națională | EXCLUSIV

1 lună in urmă 19

Interes surprinzător de mare pentru duelul dintre România și Liechtenstein! Până acum s-au vândut în jur de 9.000 de bilete, după cum a aflat ProSport.

Deși tricolorii întâlnesc cea mai modestă adversară din grupă, entuziasmul este unul la cote ridicate, după ce tocmai am bătut Islanda, scor 2-0, așa că pe Arena Națională vor fi prezenți, probabil, aproape 20.000 de oameni, mult peste ceea ce preconiza FRF.

Partida contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022 este programată duminică, 5 septembrie, de la ora 21:45. Meciul va fi Live Video Online pe prosport.ro.

Interes mare pentru meciul România – Liechtenstein! S-au vândut 9.000 de bilete

România se pregătește de primul meci cu spectatori, de când a apărut pandemia de COVID-19. Iar interesul este unul mare, din moment ce s-au vândut până acum 9.000 de bilete pentru partida cu Liechtenstein.

Biletele pentru meciul de duminică costă 30 RON la peluze și 70 RON la tribune.

FRF a ratat însă o „rețetă” excelentă: partida cu Germania, din luna martie, s-a disputat fără spectatori. Cel mai probabil, meciul cu nemții s-ar fi disputat cu stadionul aproape plin.

Conform legislației în vigoare, la meci pot asista spectatori din următoarele categorii:

  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
  • Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
  • Minorii sunt exceptați de la regula testării, la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naștere), însoțit de biletul (digital sau printat).
  • Pentru primele 3 categorii prezentate mai sus, documentele medicale justificative vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

The post Nimeni nu se aștepta la asta! Atmosferă de meci mare cu Liechtenstein. Câte bilete s-au vândut pentru meciul României de pe Arena Națională | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă