Nike, câștig de cauză în cazul adidașilor "Satana". Compania a obținut în instanță oprirea vânzărilor pantofilor care conțin sânge uman

2 săptămâni in urmă 2

Un judecător federal american a dat joi câştig de cauză unei plângeri făcută de Nike, ordonând unei companii din Brooklyn să oprească vânzările viitoare de ”Pantofii Satanei” pe care i-a produs în colaborare cu rapperul Lil Nas X, potrivit Reuters.

Rapperul Lil Nas și-a lansat propria linie de pantofi sport

Rapperul Lil Nas și-a lansat propria linie de pantofi sport

MSCHF

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Judecătorul districtual Eric Komitee din Brooklyn a luat decizia la trei zile după ce Nike a dat în judecată MSCHF Product Studio, afirmând că pantofii sport în culorile roşu şi negru, care poartă logo-ul “swoosh” al Nike şi au ca temă diavolul, îi încalcă marca.

Pantoii sunt versiuni personalizate ale sneakerilor Nike Air Max 97, care conţin o picătură de sânge în tălpi şi sunt inscripţionaţi cu o pentagramă ”Luke 10:18” (Luca 10:18), un verset biblic care se referă la căderea din rai a Satanei.

Au fost fabricate doar 666 de perechi din această încălţăminte, la preţul de 1.018 dolari fiecare.

Lil Nas X, cunoscut pentru cântecul “Old Town Road,” intenţiona să selecteze persoana care să primească a 666-a pereche, dar planul a fost anulat în urma procesului intentat luni de Nike. Rapperul nu este pârât în acest caz.

Avocaţii Nike şi ai MSCHF nu au comentat şi nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

nike lil nas pantofii satanei pantofi sange uman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă