Nicușor Stanciu, la 90 de minute de optimile Europa League » Leicester – Slavia Praga se pariază la cota 1.68!

1 lună in urmă 2

Pe lângă analiza și pontul de la Brugge – Dinamo Kiev în care este implicată echipa lui Mircea Lucescu și Rangers – Antwerp, unde ochii vor fi ațintiți către Ianis Hagi, astăzi ne vom îndrepta atenția și către partida decisivă pe care echipa lui Nicușor Stanciu o va susține în Anglia de la ora 22:00.


Pariuri pe goluri: Profit din Europa League! Investim pe meciurile de la Villarreal, Leverkusen și Milano »


După 0-0 în tur, Slavia Praga, cu Stanciu anunțat titular, merge cu încredere pe „King Power Stadium” pentru manșa secundă a duelului din 16-imile Europa League cu Leicester. Cehii au fost superiori în tur la toate capitolele, mai puțin la cel al posesiei balonului, însă nu au găsit drumul spre gol, englezii reușind să securizeze scorul de 0-0.

Cele două formații se confurntă cu ceva probleme de lot pentru duelul de astăzi. Leicester nu poate conta pe Fofana, Iheanacho, Justin, Maddison, Morgan, Ayoze Perez și Praet în timp ce Slavia nu miza pe Hovorka, Sevcik și Tecl.

Cu toate că pleacă cu prima șansă la calificare, echipa lui Brendan Rodgers trebuie să fie precaută pentru că orice gol marcat de Stanciu & co le pot îngreuna misiunea de a accede în următoarea fază a competiției, o remiză cu goluri urmând a trimite în optimi Slavia Praga. Mai mult ca sigur că Leicester va avea inițiativa în timp ce cehii vor încerca să dea lovitura de grație pe contraatac.

Pont: Leicester – Slavia Praga, Oricare repriză X – cota 1.68

Echipe probabile Leicester – Slavia Praga
Leicester: Schmeichel- Amartey, Evans, Soyuncu, Thomas- Ndidi, Tielemans- Albrighton, Under, Barnes- Vardy
Antrenor: Brendan Rodgers
Slavia: Kolar- Bah, Kudela, Zima, Boril- Provod, Hromada- Sima, Stanciu, Olayinka- Kuchta
Antrenor: Jindrich Tripsovsky

The post Nicușor Stanciu, la 90 de minute de optimile Europa League » Leicester – Slavia Praga se pariază la cota 1.68! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă