Nicușor Stanciu a prins un card foarte bun în Echipa Săptămânii

2 luni in urmă 2

Chiar și așa pentru gamerii din România, cardul lui Stanciu, de 81 OVR, poate reprezenta o soluție bună pentru lotul echipei. Mijlocașul naționalei noastre are evoluții apreciate la în Cehia, dar n-a putut să prindă un loc de titular în Echipa eliberată de EA Sports. Aceasta este plină de vedete. 

Portarul lui Atletico, Jan Oblak, este din nou răsplătit cu un card special după ce a ajutat echipa să mai facă un pas spre titlu în Spania. Ruben Dias de la Manchester City este liderul apărării, în care mai figurează veteranul Diego Godin, acum la Cagliari și Murillo, columbianul de la Celta Vigo. 

Robert Lewandoski are cel mai valoros card, de 94 OVR

Și mijlocul este unul exploziv. Frenkie de Jong, starul Barcelonei face pereche cu playmakerul lui City, Bernanrdo Silva. Pe flancuri apar Nicolas Pepe și Robin Gosens, de la Arsenal, respectiv Atalanta. 

Un atacant mai puți cunoscuți, Ludovic Ajorque, Strasbourg, apare alături golgheterul lui Bayern, Robert Lewandoski. Polonezul a primit un nou card valoros, de 94. Și la forma arătată, nu va fi ultimul. Ultimul jucător este starul celor de la Tottenham, Gareth Bale. Galezul pare că a început să își revină la forma care l-a consacrat, iar acest card este primul pas în această direcție

Citește AICI alte știri de eSports!

Mărturia medicului-erou, după incendiul de la Piatra Neamț. Ce a fost nevoită să facă soția sa pentru a-l ajuta

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă