Nicușor Dan: Validarea mandatului de primar a fost contestată de 52 de persoane, majoritatea foști și actuali consilieri PSD / Probabil PSD are nevoie de câteva zile în plus să-și șteargă urmele. Firea este încă primar în funcție

4 luni in urmă 21

Primarul ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, acuză PSD că, prin numeroasele contestații depuse în instanță împotriva validării mandatului său, vrea să câștige timp pentru a șterge niște urme sau să rezolve solicitările unor prieteni.

”Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel. Urgența PSD nu este însă rezolvarea problemelor orașului, ci intârzierea preluării mandatului meu. Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să șteargă niște urme și ca să rezolve solicitările unor „prieteni”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

”În același timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă și căldură în București, uitând că Firea e încă primar în funcție, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedește acum că respectul Gabrielei Firea și al PSD București față de cetățenii Capitalei e zero. Pesediștii sunt deja ocupați cu campania electorală pentru alegerile parlamentare și înțeleg probabil să-și facă această campanie pedepsind bucureștenii și neglijându-și atribuțiile pe care le au, conform legii, până în ultima zi oficială de mandat. Cât despre Gabriela Firea, vă amintiți cum, înaintea alegerilor, susținea categoric că nu se ține de scaunul de primar? După ce a arătat că nu știe să piardă, Gabriela Firea nu reușește nici să părăsească cu demnitate funcția de primar”, a mai adăugat primarul ales al Capitalei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă