Nicușor Dan: Nu am certificat verde. Întâlnirea cu premierul Cîțu, mutată de la sediul guvernului la sediul PNL

3 săptămâni in urmă 21

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a anunțat joi că nu are Certificatul Verde, documentul care atestă fie vaccinarea, fie trecerea prin boală cu cel mult 180 de zile.

El ar fi trebuit să aibă o întâlnire cu premierul Florin Cîțu la sediul Guvernului, la ora 12,00, dar nu a mai intrat în Palatul Victoria, ci a venit la sediul PNL.

Întrebat de ziariști dacă nu a fost primit la guvern din cauză că nu are Certificatul Verde, Nicușor Dan a răspuns: ”nu am (Certificatul verde – n.red.), dar nu acesta a fost motivul pentru care am venit la PNL. Am ajuns la guvern și mi s-a comunicat să ajung aici. Mi s-a comunicat că întâlnirea s-a mutat și am venit aici”.

Nicușor Dan a declarat în acest week-end că nu s-a vaccinat pentru că ar fi fost infectat în urmă cu 5-6 luni.

Întrebat în wek-end la emisiunea Insider Politic de pe Prima TV dacă este antivaccinist, Nicuşor Dan a negat: „Nicidecum, nicidecum! După cum ştiţi, sunt un om de ştiinţă, sunt un om care vine din mediul academic, care citeşte, se informează şi ascultă de vocea ştiinţei. Mi-am vaccinat fetiţa. Nu m-am vaccinat pentru că am trecut prin coronavirus, mi-a adus fetiţa de la grădiniţă. Sunt cam cinci-şase luni de atunci. Mă voi vaccina şi în momentul în care mă voi vaccina o să aflaţi”, a afirmat Nicuşor Dan în emisiunea difuzată de Prima Tv.

(Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă