Nicuşor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei: „În administraţie lucrurile se petrec mai lent decât în viaţa reală, azi se vede ce ai făcut acum doi ani”

4 săptămâni in urmă 28

Nicuşor Dan mai vrea un mandat la Primăria Capitalei. Întrebat dacă se aşteaptă ca PNL să îl susţină pentru o nouă candidatură la alegerile locale din anul 2024, Nicuşor Dan a răspuns: „Pe mine nu mă preocupă 2024 în momentul ăsta, pe mine mă preocupă să rezolvăm acele probleme cu care bucureştenii se confruntă de foarte mult timp”.

Citeşte şi: Nicușor Dan promite că Primăria Capitalei va plăti cel puţin 66% din preţul gigacaloriei: Avem bani să acopere toate cele patru luni!

„Îmi doresc să mai am un mandat de primar, pentru că în administraţie lucrurile se petrec mai lent decât în viaţa reală. Dacă 2024 ar fi azi, pe configuraţia actuală, cred că am fi exact în aceeaşi situaţie în care am fost cu toţii în 2020, în situaţia în care a avea opţiunea ca PSD-ul să câştige, cu toate consecinţele pe care le-am văzut în 12 ani de administraţie PSD, şi atunci ar fi nevoie de un candidat unic pe partea dreaptă”, a spus Nicuşor Dan, la Prima TV.

Nicuşor Dan a mai spus că nu a făcut sondaje care să arate preferinţele bucureştenilor, dar se arată convins că a pierdut, după primul an de mandat de mandat, din intenţia de vot,  pentru că „în administraţie se vede azi ce ai făcut acum doi ani”.

Nicuşor Dan spune că a rezolvat în primul an de mandat trei „probleme structurale ale oraşului”: a pus Primăria „pe direcţia potrivită” din punct de vedere financiar, a început să lucreze la mari proiecte de infrastructură care să rezolve problemele de mobilitate şi trafic şi a luat măsuri legate de urbanism, potrivit news.ro.

Citeşte şi: Nicușor Dan dă vina pe ELCEN pentru problemele bucureștenilor cu căldura: Nu erau pregătiți. Vor funcționa la capacitate maximă de la 1 noiembrie!

De asemenea, Nicuşor Dan a mai spus că Primăria Generală va depune proiecte care ţin mai ales de traficul rutier care să fie implementate prin programul naţional ”Anghel Saligny”. În ceea ce priveşte Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Primăria Capitalei a depus fişe de proiect în valoare de 7 miliarde de euro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă