Nicușor Dan: Ludovic Orban are trei mari merite. Cu Vlad Voiculescu m-am văzut de cel puțin 10 ori cât a fost consilier general. E foarte bine că e ministrul Sănătății/ La anul, bucureștenii nu vor mai avea problemele de acum cu căldura

1 lună in urmă 22

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, luni seară, la Digi24, că fostul premier Ludovic Orban are ”trei mari merite” pentru care îi poartă un ”mare respect” ca om politic:

”Că a stabilizat partidul ăsta care în 2017 era în dezechilibru. Că a dat jos Guvernul Dăncilă, imaginați-vă cum ar fi fost România în pandemie cu Viorica Dăncilă premier. Că a contribuit decisiv ca primarul Bucureștiului să fie de dreapta. Am un mare respect pentru el ca om politic”, a declarat Dan.

Primarul Bucureștiului a dat asigurări că locuitorii din capitală nu vor mai întâmpina problemele legate de căldură în iarna următoare, iar relațiile cu primarii de sector le-a catalogat ca fiind ”instituțional corecte”:

Despre faptul că nu răspunde la telefon, reproșat de fostul consilier general, actual ministru al Sănătății Vlad Voiculescu și primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu, Dan a declarat că s-a întâmplat probabil ”când nu era primar”. Nicușor Dan a mai declarat că ”e foarte bine” că Voiculescu a fost numit ministru al Sănătății pentru că ”are expertiză”:

”Am un dialog cu toți primarii de sector, voi avea întâlnire individuală cu fiecare pentru a vedea cum împărțim investițiile din capitală. E o relație instituțională corectă. Cu Vlad Voiculescu, cât a fost consilier general cred că m-am văzut de cel puțin 10 ori. Probabil că nu i-am răspuns în telefon când nu eram niciunul dintre noi primar și consilier general. E foarte bine că a ajuns ministrul Sănătății, are expertiză, a mai fost o dată și a fost foarte bine”, a mai spus Nicușor Dan, luni seară, la Digi24.

sursa foto: Facebook/ Vlad Voiculescu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă