Nicușor Dan: Încă un pas pentru reducerea risipei. A fost emisă decezia de dizolvare a Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București

1 săptămână in urmă 1

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a fost emisă decizia judecătorească privind dizolvarea Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București, ONG-ul înființat în 2018 sub mandatul Gabrielei Firea.

În opinia primarului Nicușor Dan, această entitate nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici.

Aproximativ 4 milioane de lei pe an, la atât se ridica bugetul acestui ONG, asigurat de Consiliul General al Capitalei.

Asociația avea a acumat și datorii de jumătate de milion de lei.

„Încă un pas făcut pentru reducerea risipei în primărie. La sfârșitul lunii decembrie, am anunțat începerea demersurilor administrației locale pentru desființarea Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București, iar acum s-a obținut decizia judecătorească de dizolvare. Acest ONG nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici – aproape 4 milioane de lei pe an – fără niciun beneficiu real pentru cetățeni. Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe mașini, chirii și salarii, care nu avea nici măcar scuza că prestează un serviciu public autentic și care a acumulat și jumătate de milion de lei datorii”, a transmis Nicușor Dan.

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă