Nicușor Dan: În condiţiile în care criza sanitară ne lasă, municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii

2 săptămâni in urmă 10

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, în măsura în care contextul pandemic o va permite, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, conform Agerpres.

În cadrul unei conferinţe de presă, edilul a subliniat că toate costurile vor fi recuperate din închirieri.

„În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun”, a spus Nicuşor Dan.

Primarul a precizat că a discutat cu membrii Consiliului General despre o posibilă reducere a taxelor pentru ocuparea domeniului public, valabilă doar în acest an.

„Este o propunere pe care am făcut-o consilierilor. Ar fi prima dată când Primăria Capitalei nu ar cheltui, ci ar câştiga din organizarea târgurilor de Crăciun. Numai că suntem în nişte condiţii pandemice care opresc organizatorii privaţi să aibă prezenţă 100% pe respectivul teren. Şi atunci am propus ca aceste taxe să fie reduse în condiţiile pandemice de azi şi numai până la sfârşitul acestui an”, a spus el.

Sursa Foto: Facebook / Târgul de Crăciun din București

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă