Nicușor Dan îl schimbă din funcție pe directorul Administrației Parcuri după ce a făcut o inspecție surpriză. Ce reproșuri aduce edilul SURSE

1 lună in urmă 33

Primarul Capitalei Nicușor Dan l-a schimbat din funcție pe directorul Administrației Lacuri Parcuri și Agrement, Bogdan Peter Tănase, după ce joi, 26 august, a făcut o inspecție inopinată în cadrul instituției ca urmare a situației deplorabile în care au ajuns parcurile din București, au declarat surse politice pentru Ziare.com.

Potrivit surselor citate, Nicușor Dan se află în aceste momente la ALPAB, unde a făcut o inspecție neanunțată pentru a-i trage la răspundere pe cei din instituție ca urmare a situației parcurilor din București.

Acolo, edilul a decis să-l schimbe din funcție pe directorul instituției, Bogdan Peter Tănase, căruia i-a reproșat că și-a bătut joc de parcurile Capitalei. Conform surselor Ziare.com, Nicușor Dan a recunoscut că nu au existat bani pentru investiții, însă lucrările de igienizare puteau fi realizate fără probleme.

Primarul a ales să-l înlocuiască pe director și nu să-l demită, din cauză că un nou director poate fi numit doar prin concurs.

Citeste si:

 „Nu se justifică”

 „Nu că nu m-am drogat, nici nu mi-a trecut prin cap să mă droghez. Am băut ca toată lumea”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă