Nicuşor Dan, despre decesele de la „Victor Babeș”: „Vinovații trebuie identificați și pedepsiți”

4 săptămâni in urmă 24

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a scris pe pagina de Facebook că trei pacienţi de la Spitalul Victor Babeş din București au decedat în condiţii neclare şi că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3, „fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți”.

„În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc.

Nicușor Dan, primarul Capitalei:

Trei pacienți COVID-19 au murit, luni seara, din cauza unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeș din București, iar alți cinci pacienți au fost transferați la alte spitale din Capitală, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Sănătății.

De asemenea, Poliția Capitalei a anunțat că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă