Nicușor Dan, decizie de ultimă oră pentru CSM București: „Înlăturăm inscripția «Primăria Capitalei». Ce se va întâmpla cu echipa de handbal feminin

4 săptămâni in urmă 13

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat marți seară ce se va întâmpla cu echipa de handbal CSM București, susținută financiar de la bugetul local. Edilul și-a arătat, printr-o postare pe Facebook, susținerea totală pentru formația bucureșteană și a luat decizia de a înlătura inscripția „Primăria București” de pe tricourile „tigroaicelor”, chiar dacă finanțarea va fi asigurată, în continuare, în bună parte de la instituția publică.

Nicușor Dan consideră că performanțele echipei de handbal la nivel european, arătate de-a lungul timpului, constituie un vector important de imagine pentru Capitală și consolidează încrederea în Primăria București.

Nicușor Dan a asigurat susținerea financiară a echipei de handbal  feminin CSM București pentru anul 2021. Va scoate inscripția „Primăria București” de pe echipamentul de joc

Primarul dorește ca prin înlăturarea inscripției „Primăria București”, de pe însemnele clubului și din elementele grafice publicitare din evenimentele sportive, să ofere vizibilitate pentru un eventual sponsor privat, dispus să se asocieze cu brandul echipei.

Dan i-a mai informat pe bucureșteni că a asigurat echipei stabilitate financiară pentru anul 2021, cu acordul majorității din Consiliul General.

„O componentă importantă a muncii mele de până acum a fost să încerc să reclădesc încrederea în Primărie. A constructorilor, a creditorilor, a Comisiei Europene, a ONG-urilor, a mediilor profesionale. Toți cer Primăriei doar predictibilitate și seriozitate. Asta am făcut și în seara asta cu echipa de handbal feminin de la CSM București.

O echipă de profesioniste, între primele din Europa, care nu au meritat starea de incertitudine care durează de aproape doi ani. Cu acordul majorității din Consiliul General, am asigurat echipa de stabilitate financiară în 2021”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina sa oficială de Facebook.

O componentă importantă a muncii mele de până acum a fost să încerc să reclădesc încrederea în Primărie. A…

Publicată de Nicușor Dan pe Marţi, 26 ianuarie 2021

Nicușor Dan admite că echipa de handbal feminin CSM București suferă la capitolul marketing, sector ce trebuie îmbunătățit cât de curând

Edilul Capitalei a identificat totodată și una dintre marile probleme ale formației de handbal CSM București, pe care promite să o îmbunătățească în curând, împreună cu managementul clubului. Mai mult, Nicușor Dan vrea să dezvolte o strategie de sport în următoarele luni, bazată pe stimularea sportului de masă și a celui școlar.

„Echipa de handbal feminin este un element important de promovare a orașului. Avem de îmbunătățit marketingul pentru a aduce mai mulți bani privați la echipă. În sensul acesta am decis să înlăturăm inscripția „Primăria Capitalei” de pe echipamentele de joc, în primul moment în care regulamentele competițiilor ne-o vor permite.

Sunt multe de făcut pentru sport. Vom stimula sportul de masă și sportul școlar. Am facut un prim pas solicitând Ministerului Educației preluarea cluburilor sportive școlare, avem o problemă cu rețeaua de baze sportive și cu accesul la bazele sportive. Pentru moment ne concentrăm pe alte urgențe, dar în câteva luni vom veni cu o strategie pentru sport”, a mai precizat primarul.

 

 

The post Nicușor Dan, decizie de ultimă oră pentru CSM București: „Înlăturăm inscripția «Primăria Capitalei». Ce se va întâmpla cu echipa de handbal feminin appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă