Nicușor Dan anunță INVESTIȚII importante la Bulevardul Prelungirea Ghencea! Câți bani vor fi alocați în proiect

1 lună in urmă 13

Nicusor Dan/sursa foto: INQUAM Nicusor Dan/sursa foto: INQUAM

Primarul Capitalei a salutat aprobarea bugetului Sectorului 6, care prevede și 10 milioane de lei pentru exproprieri de terenuri în Bulevardul Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan a mai spus, în postarea de pe o rețea socială, că Bugetul Bucureștiului prevede 47 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea.

VINERI, 16 APRILIE 2021, 13:37

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Nicușor Dan: „Mă bucur că s-a aprobat ieri bugetul local al Sectorului 6, prin care au fost alocați 10 milioane de lei pentru exproprieri de terenuri în zona Prelungirea Ghencea.  În timp ce la nivelul sectorului se pregătesc noile exproprieri, la nivelul municipiului București  alocăm, prin bugetul pe 2021, suma de 47 de milioane de lei pentru continuarea lucrărilor de lărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea - inclusiv 7 milioane pentru plata datoriilor din urmă.”

Nicușor Dan a vorbit și despre problemele pe care le-a lăsat în urma fosta administrație Firea, printre care poprirea conturilor, ceea ce înseamnă interdicția pentru lucrări de investiții.

Nicușor Dan: „Am văzut, de-a lungul ultimelor luni, multe întrebări și comentarii în legătură cu Prelungirea Ghencea și vreau să știți că aș fi vrut și eu să lucrăm aici încă din ianuarie. N-am putut s-o facem fiindcă fosta administrație, pe lângă marile întârzieri acumulate, a lăsat Primăria Generală, pe final de mandat, cu conturile poprite, ceea ce înseamnă interdicție pentru lucrări de investiții (putem face doar reparații curente). După votarea noului buget în CGMB, plătim o parte din datoriile restante și ridicăm popririle de pe conturi, urmând să facem această investiție, dar și altele absolut necesare, pentru a rezolva problema traficului rutier din București.

Le mulțumesc lui Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, și lui Alexandru Gâdiuță, viceprimarul de sector, pentru colaborarea pe care o avem în vederea rezolvării acestei probleme de infrastructură.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă