Nicușor Bancu e încântat de noul antrenor: „De când a venit Ouzounidis, adversarii nu prea mai trag la poartă”

2 luni in urmă 6

Nicuşor Bancu (28 de ani) spune că de când grecul Marinos Ouzoundis a fost instalat pe banca tehnică, vicecampioana se apără mai bine, încasând un singur gol în ultimele nouă meciuri oficiale. Bancu a dedicat succesul cu UTA celor din Craiova Maxima, la 38 de ani de la celebra victorie cu Kaiserlsautern, care a decis calificarea în semifinalele Cupei UEFA.

„Bancone” afirmă că s-a resemnat în privinţa unui transfer peste hotare, dar îl urmăreşte cu interes pe fostul coechipier, Vali Mihăilă, care este într-o formă excelentă la Parma. Căpitanul Universităţii Craiova a primit un cartonaş galben în meciul cu UTA şi va fi suspendat pentru derby-ul cu FCSB.

„Începem să marcăm mai mult, nu mai câştigăm numai cu 1-0, dar punctele sunt importante, în cele din urmă, nu contează cu cât învingem. Dacă nu marchezi repede, adversarii prind curaj şi se închid mai bine. A venit acel gol şi ne-am descătuşat. Ne organizăm bine pe apărare, de când a venit mister Ouzounidis, şi chiar şi mai înainte, adversarii nu prea reuşesc să tragă la poartă. Victoria le-o dedicăm celor din Craiova Maxima, a fost o zi importantă şi le urăm în primul rând multă sănătate.

Meciurile cu FCSB şi cu CFR sunt importante, dar nu este nimic decisiv şi dacă pierdem, fiindcă în play-off punctele se vor înjumătăţi şi fiecare echipă va avea şansa ei. Îmi pare rău că am luat galben şi voi lipsi cu FCSB, dar sunt sigur că se vor descurca şi fără mine colegii.

Aştept convocarea la naţională, dar Mirel Rădoi ştie cel mai bine de cine are nevoie, nu pot spune eu pe cine să convoace. Nu mă mai gândesc la plecarea la o altă echipă, pentru că m-am gândit atâta timp şi nu am plecat nicăieri, mă simt bine aici, familia este bine, suntem fericiţi şi asta contează. Am văzut meciurile lui Mihăilă şi a jucat foarte bine, sper ca el şi Man să aibă evoluţii cât mai bune, pentru că reprezintă România”, a declarat Nicuşor Bancu.

 

The post Nicușor Bancu e încântat de noul antrenor: „De când a venit Ouzounidis, adversarii nu prea mai trag la poartă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă