Niculina Stoican iese la atac după moartea lui Petrică Mîțu! îl dă în judecată pe impresarul acestuia! Reacția lui Doru Gușman! Ce scandal monstru urmează

3 săptămâni in urmă 16

Niculina Stoican l-a amenințat cu tribunalul pe Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian din cauza acuzațiilor făcute la adresa ei, pe care artista le consideră calomniatoare.

În urmă cu câteva zile, Doru Gușman a făcut mai multe dezvăluiri, printre care una potrivit căreia Niculina Stoican ar fi fost motivul pentru care Petrică Mîțu Stoian ar fi părăsit Ansamblul unde lucra din cauza că aceasta l-ar fi persecuta în mod constant.

Invitată într-o emisiune TV, artista a dezvăluit că impresarul lui Petrică Mîțu Stoian va trebui să-și susțină, cu probe, declarațiile din presă, căci este mai hotărâtă ca niciodată să-l dea în judecată. Ea spune că imaginea ei și a instituției pe care o conduce au fost afectate și vrea să-l tragă la răspundepe pe Doru Gușman.

„S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă”, a spus Niculina Stoican, potrivit CanCan.ro.

Reacția lui Doru Gușman nu a întârziat să apară. Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a mărturisit că nu-l interesează nimic și chiar o roagă pe cântăreață să acționeze în instanță.

„Nici nu vreau să aud de această doamnă. Nu vreau să aud de Niculina Stoican. Chiar o rog să mă dea în judecată!”, a declarat Doru Gușman.

Niculina Stoican, mesaj emoţionant despre Petrică Mîțu Stoian, după ce a fost acuzată că l-a umilit

Niculina Stoican susține că Mîțu Stoian a decis de unul singur să plece din Ansamblu Folcloric Maria Tănase. Artistul a dorit să fie independt de un program fix și să poată cânta oricând în funcție de cum își dorește.

”Plecarea de Maria Tănase a fost alegerea lui. El a mai avut o tentativă, dar nu avea anii necesari. Apoi a recalculat și a ieșit bine. Mi-a spus că nu mai vrea sa-i spună nimeni ce sa facă și că vrea să cânte cât și când vrea el. L-am scos în fața publicului și i-am explicat că el este tot timpul binevenit să cante la noi și cu noi. A fost aplaudat de o țară întreagă. Nu a fost deloc trist când a plecat”, a spus Niculina Stoican.

Niculina Stoican dezvăluie marele regret al relaţiei cu Petrică Mâţu Stoian. „Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de el” VIDEO

Niculina Stoican a vorbit la România TV despre prietenia care a legat-o cu Petrică Mâţu Stoian, dar şi despre cum s-au înţeles, de fapt, de-a lungul carierelor lor.

„Mi-e greu să mă uit şi la pozele cu el, mi-e greu să-l aud cântând. Mi-e greu pentru că mi-e foarte greu să accept că nu mai este! Chiar dacă nu ne ântâlneam, era un sprijin al lumii căreia îi aparţin, indiferent unde l-a dus viaţa. El, sufletul lui, vorba lui… era mehedinţean până în vârful firului de păr şi până în vârful picioarelor! Când vorbea era ca şi cum toată lumea se oprea în jurul nostru şi noi ne întorceam la Mehedinţi şi nu ne mai păsa de ce este în jur, nu trebuie neapărat să cântam…. Când ne iubea lumea şi ne aplauda şi ne spunea ce frumos e Mehedinţiul!”, a spus Niculina Stoican la România TV.

Niculina Stoican dezvăluie ce nu a putut respecta la înmormântarea lui Mîţu: „Am vrut dimineaţa să-i cântăm Zorile, dar nu am avut putere” VIDEO

„Asta e ceea ce pe mine m-a legat toată viaţa de Petrică Mâţu Stoian şi pe el de mine, locul ăsta care pentru noi a fost început şi sfârşit de lume! Aveam şi un cântec pe care l-am făcut împreuna tocmai pentru a arăta lumii cât de mult iubim locurile astea şi cât de mândru era! Cred că asta ne-a şi legat foarte mult, asemănarea timbrului vocal, s-au concretizat toate doar datorită acestui loc în care ne-am născut”, a mai spus Niculina Stoican.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă