Nicolo Zaniolo, starul lui AS Roma, și-a părăsit iubita pentru Mădălina Ghenea! Fotbalistul n-a ținut cont că românca e mai mare cu 12 ani | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 61

Nicolo Zaniolo, starul lui AS Roma în vârstă de 21 de ani, și-a părăsit iubita pentru Mădălina Ghenea.

Conform jurnaliștilor de la Forzaroma.info, Nicolo Zaniolo a început o relație de iubire cu Mădălina Ghenea, chiar dacă românca este mai mare cu 12 ani decât el și are o fetiță din căsătoria cu Matei Stratan.

Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo au dat indicii despre relația lor pe rețelele de socializare. Cei doi îndrăgostiți au postat două desene pe Instagram în care s-au regăsit și au stârnit reacții.

Nicolo Zaniolo, starul lui AS Roma, și-a părăsit iubita pentru Mădălina Ghenea

Nicolo Zaniolo nu a stat foarte mult pe gânduri după despărțirea de Sara Scaperrotta, cea care i-a devenit iubită încă din adolescență și s-ar fi aruncat direct în brațele Mădălinei Ghenea.

Mădălina Ghenea locuieste în Italia de mai bine de 18 ani, vorbește limba italiană la perfecție, iar acest lucru a ajutat-o să se apropie de vedeta lui AS Roma.

Mădălina Ghenea s-a iubit și cu Marco Boriello

Mădălina Ghenea nu e la prima aventură cu un fotbalist. În urmă cu câțiva ani s-a vehiculat că a trăit o poveste de iubire cu Marco Borriello. Se pare că actrița româncă s-a iubit cu Marco înainte să înceapă relația cu actorul scoțian Gerard Butler.

Pe lângă fotbaliști, Mădălina Ghenea a avut o pasiune și pentru actori, dar și cu milionari. Printre cei care se află pe lista foștilor iubiți ai Mădălinei se numără Dragoș Săvulescu, alături de care a stat din 2009 până în 2011, Leonardo DiCaprio (2011), Adrien Brody (2011), Gerard Butler (2012 – 2013), Michael Fassbender (2014), Lewis Hamilton (2015), Philipp Plein (2016), Matei Stratan și Leonardo Maria Del Vechio.

Mădălina Ghenea: „Aș vrea să îmbătrânesc singură!”

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare“, povestea aceasta recent.

 

The post Nicolo Zaniolo, starul lui AS Roma, și-a părăsit iubita pentru Mădălina Ghenea! Fotbalistul n-a ținut cont că românca e mai mare cu 12 ani | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă