Nicolo Zaniolo, apărat de Radja Nainggolan după episoadele controversate în care a fost implicat. „Am fost în aceeași situație!”

1 lună in urmă 17

Nicolo Zaniolo (22 de ani) a fost apărat de Radja Nainggolan (32 de ani), după ce s-a discutat non stop despre viața sa privată.

Jucătorul lui AS Roma despre care presa din Italia a anunțat că a fost iubitul Mădălinei Ghenea a fost protagonistul mai multor episoade picante, iar Radja Nainggolan a luat măsuri pentru a-l apăra pe tânărul fotbalist în vârstă de 22 de ani.

Nicolo Zaniolo a fost în prim plan după ce s-a scris despre presupusa relație cu Mădălina Ghenea, legătură care a fost negată de actrița din România, dar și când au apărut imagini cu dansul controverast alături de mama sa, din noaptea de Revelion.

Nicolo Zaniolo, apărat de Radja Nainggolan

Radja Nainggolan susține că îl înțelege la perfecție pe Nicolo Zaniolo, toate acestea deoarece a trecut și el prin același lucru. Mai mult, belgianul a ținut să îl îmbărbăteze pe fotbalistul de la AS Rom.

„Văd că este în aceeași situație în care am fost și eu. L-au luat în vizor. Așa că nu pot rezista tentației de a-i spune câte ceva. A intrat în râșnița rețelelor de socializare, cu povestea nopții de Anul Nou. Trebuie să spună clar:<<M-am comportat greșit, nu trebuia să beau, îmi cer scuze!>> Dar cine nu greșește în viață?

Mă văd în Zaniolo pentru că și eu sunt atacat, trolat pe rețelele de socializare. Este ușor să te împiedici. Singura modalitate este să ignori. Nu sunt un profesor care dă sfaturi. Dar singurul mod în care trebuie să răspundă este pe terenul de joc. În rest, trebuie să meargă mai departe. Celor care-l atacă le va răspunde în primele meciuri pe care le va juca„, a declarat Nainggolan, pentru Corriere dello Sport.

The post Nicolo Zaniolo, apărat de Radja Nainggolan după episoadele controversate în care a fost implicat. „Am fost în aceeași situație!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă