Nicolo Napoli este pentru a 8-a oară antrenor în Bănie. Anunțul oficial făcut de FC U Craiova

1 săptămână in urmă 5

Nicolo Napoli este noul antrenor al FC U Craiova. Formația din Bănie a făcut anunțul oficial pe Facebook, iar astfel antrenorul italian bifează cel de-al optulea mandat la clubul patronat de Adrian Mititelu.

ProSport a anunțat în exclusivitate că tehnicianul de 59 de ani este principalul favorit pentru preluarea echipei, după ce oltenii l-au demis pe Eugen Trică.

Napoli a mai antrenat în România pe FC Brașov, Astra Ploiești, Turnu Severin și Poli Iași. Gruparea din Bănie a avut cinci antrenori în acest sezon de Liga 1, în cele 21 de etape disputate: Adrian Mutu (et. 1-11) / Flavius Stoican (et. 12-14) / Dan Vasilică (et. 15) / Eugen Trică (et. 16-19) / Dan Vasilică (et. 20-21). Oltenii sunt pe locul 14 din 16.

Nicolo Napoli este noul antrenor al FC U Craiova. Antrenorul italian bifează mandatul cu nr. 8 în Bănie

„Nicolo Napoli este noul antrenor al Științei! Tehnicianul italian, în vârstă de 59 ani, a semnat un contract cu gruparea alb-albastră până în vara acestui an, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un an.
#Științasuntemnoi”, a anunțat FC U Craiova pe platforma socială.

Nicolo Napoli, fostul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, și-a dat demisia pe 12 octombrie 2020 după victoria categorică, 5-0 în fața lui Rapid, meci din Liga 2.

Cu Nicolo Napoli pe bancă, FCU Craiova ajunsese să aibă cel mai bun atac al Ligii 2 la vremea respectivă. Era la al șaptelea mandat, primul fiind in 2004.

Atunci, tehnicianul italian l-a atacat pe patronul oltenilor, într-o declarație pentru ProSport.

„M-a dat o dată afară când eram în Europa. Acum, aveam 5 victorii, eram pe primul loc… Dar nu am mai rezistat! M-am dus peste el în birou și i-am zis că plec după meciul de Cupă și după cel cu Rapid, ca să aibă timp să caute alt antrenor.

De ce eram supărat? Așa se întâmplă când patronul nu știe fotbal și vrea să se bage peste tot. La noi, era o problemă cu preparatorul fizic. Aveam 11 jucători cu rupturi musculare sau probleme musculare. Am jucat 20 de ani fotbal la un nivel bun și mă pricep măcar puțin la acest aspect. Erau prea puternice antrenamentele pe partea fizică.

I-am zis asta despre Dan Vasilică și el mi-a zis că e omul lui de încredere. A spus să stau liniștit și să îmi văd de treabă. Dar eu nu pot antrena pe ideile altora”, a declarat Nicolo Napoli pentru ProSport.

The post Nicolo Napoli este pentru a 8-a oară antrenor în Bănie. Anunțul oficial făcut de FC U Craiova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă