Nicolo Napoli a cerut bilet de avion și vrea să plece de la Poli Iași! Jucătorii nu vor să se prezinte la meciul cu Academica Clinceni! UPDATE | Primarul a intervenit de urgență! Ce decizii a luat

2 luni in urmă 2

UPDATE | Primarul a dezamorsat „bomba” de la Poli Iași! Ședința de urgență convocată de primarul Mihai Chirica s-a încheiat. La întâlnirea de la Palatul Roznovanu au participat, pe lângă edilul Iașiului, antrenorul Politehnicii, Nicolo Napoli, președintele executiv Ciprian Paraschiv și membrii Comitetului Director, discuția având ca scop calmarea atmosferei devenită irespirabilă în Copou.

Primarul Mihai Chirica i-a promis antrenorului Nicolo Napoli că marți dimineață va veni în vestiar pentru a le vorbi jucătorilor și a dat asigurări că va face tot posibilul pentru a le plăti o parte din datorii jucătorilor și staff-ului, în următoarele zile. Președintele executiv Ciprian Paraschiv a punctat câteva concluzii ale ședinței pe pagina sa de socializare. „După o lungă perioadă în care nu am fost ascultat de persoanele care au în mână soarta fotbalului ieșean, astăzi, la solicitarea primarului Mihai Chirica, am participat la o întâlnire pe tema Politehnica Iași.

La discuții au mai luat parte antrenorul Nicolo Napoli și cele două persoane din Consiliul Director care au generat incendierea clubului nostru drag.

Domnul primar a transmis că mâine dimineață va fi prezent în vestiarul băieților și că va face toate eforturile pentru plata unor restanțe către jucători și staff-ul tehnic.

În cadrul întâlnirii am spus ferm ceea ce vor toți ieșenii cărora le pasă cu adevărat de Poli. Cel mai frumos club din lume pentru mine se poate vindeca doar dacă se fac rapid trei pași:

Adrian Ambrosie pleacă imediat din toate funcțiile pe care le are la club; Consiliul Director este remaniat; Politehnicii i se asigură stabilitate financiară.

Cu orice risc, eu voi lupta până la capăt pentru reformarea totală a clubului!

Ieșenii merită să fie iarăși mândri de simbolul lor sportiv!”, a anunțat Paraschiv.


Situația de la Poli Iași devine critică pe zi ce trece și tinde să se transforme într-un adevărat dezastru. Așa cum v-am anunțat încă de sâmbătă, antrenorul Nicolo Napoli vrea să plece de la formația din Copou, iar jucătorii nu vor să se mai antreneze.

Nemulțumit de faptul că nimeni din conducere nu le-a oferit o garanție privind drepturile bănești pentru acest final de sezon, Napoli a anunțat că miercuri va părăsi localitatea.

În plus, jucătorii le-au transmis oficialilor ieșeni că nu se vor prezenta la antrenamentul de marți și chiar iau în calcul să nu se prezinte la meciul cu Academica Clinceni. Meciul Academica Clinceni – Poli Iași e programat vineri, 2 aprilie, ora 17:30.

Nicolo Napoli a cerut bilet de avion și vrea să plece de la Poli Iași. Jucătorii nu vor să se prezinte la meciul cu Academica Clinceni

Auzind de aceste probleme grave, primarul Mihai Chirica i-a convocat de urgență la Primărie pe antrenorul Nicolo Napoli, președintele Ciprian Paraschiv și membrii Comitetului Director, pentru a decide soarta clubului.

ZIlele trecute, Nicolo Napoli dezvăluia că vrea să părăsească Poli Iași. Tehnicianul afirma pentru ProSport: „Am venit cu inima deschisă la Poli Iași și sunt convins că putem face lucruri bune. Aștept să ne întâlnim cu toții. Cu domnul primar, cu președintele, cu jucătorii, cu domnul Ambrosie, cu domnul Antohi. Să vedem ce se poate întâmpla, ce nu se poate întâmpla. Da, este posibil să plec. Nu pot să rămân dacă nu se știe ce se va întâmpla.

Nu pot să rămân dacă nu este liniște. Nu pot lucra cu jucători străini care sunt nemulțumiți de situația financiară. Domnul primar ne-a dat asigurări că va fi bine, iar eu cred că se poate. Dar eu vreau o siguranță din acest punct de vedere”.

De asemenea, de la Poli Iași va pleca și Cosmin Frăsinescu, 36 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

 

 

The post Nicolo Napoli a cerut bilet de avion și vrea să plece de la Poli Iași! Jucătorii nu vor să se prezinte la meciul cu Academica Clinceni! UPDATE | Primarul a intervenit de urgență! Ce decizii a luat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă