Nicolae Stanciu întâlnește Arsenal în Europa League! S-au tras la sorți meciurile din sferturile de finală + Cu cine ar putea juca românul în semifinale

1 lună in urmă 1

Tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Europa League are loc ACUM, la sediul UEFA de la Nyon.

UPDATE 14:14: A început tragerea la sorți a meciurilor din semifinale!

Granada/Manchester United – Ajax/AS Roma Dinamo Zagreb/Villarreal – Arsenal/Slavia Praga

UPDATE 14:10: Începe tragerea la sorți! Granada este prima echipă extrasă!

Granada – Manchester United Arsenal – Slavia Praga Ajax – AS Roma Dinamo Zagreb – Villarreal

UPDATE 14:07: Gaël Clichy, fostul fundaș francez de la Arsenal, Manchester City și Istanbul Bașakșehir, a fost invitat pe scenă pentru a ajuta la tragerea la sorți.

UPDATE 14:00: A început eventimentul organizat la Nyon!


După ce Ianis Hagi și Mircea Lucescu au fost eliminați în faza optimilor de finală ale Europa League, Nicolae Stanciu a rămas singurul român din competiție. Chiar el a fost cel care a produs eliminarea lui Rangers, echipa la care evoluează Ianis Hagi. Antrenorul român a fost învins de Villarreal.

Cea mai mare surpriză a fost produsă de către Dinamo Zagreb, care a trimis-o acasă pe Tottenham, echipa antrenată de către Jose Mourinho.

Tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Europa League

Ajax (Țările de Jos), Arsenal (Anglia), Dinamo Zagreb (Croația), Granada (Spania), Manchester United (Anglia), AS Roma (Italia), Slavia Praga (Cehia) și Villareal (Spania) sunt echipele calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Meciurile din sferturile de finală ale Ligii Campionilor se vor disputa pe 8 aprilie, urmând ca returul să se joace pe 15 aprilie. Primul meci va avea loc pe terenul primei echipe extrase din urnă la tragerea la sorți.

Următoarea fază competițională, cea a semifinalelor Europa League, se va desfășura pe 29 aprilie (meciurile tur), respectiv 6 mai (meciurile retur).

Finala Europa League va avea loc la Gdansk, în Polonia, pe data de 26 mai.

Rezultatele din optimile de finală ale Europa League

AC Milan – Manchester United 0-1 (1-1 în tur) Rangers – Slavia Praga 0-2 (1-1) Villarreal – Dinamo Kiev 2-0 (2-0) Young Boys Berna – Ajax 0-2 (0-3) Arsenal – Olympiakos 0-1 (3-1) Dinamo Zagreb – Tottenham 3-0 (0-2) Molde – Granada 2-1 (0-2) Șahtior – AS Roma 1-2 (0-3)

The post Nicolae Stanciu întâlnește Arsenal în Europa League! S-au tras la sorți meciurile din sferturile de finală + Cu cine ar putea juca românul în semifinale appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă