Nicolae Stanciu, gol epocal în Rangers – Slavia Praga! Reușită de senzație sub privirile lui Ianis Hagi | VIDEO

1 lună in urmă 5

Nicolae Stanciu a marcat golul de 2-0 pentru Slavia Praga, în meciul cu Rangers, din returul optimilor Europa League. Internaționalul român a avut o reușită de senzație din lovitură liberă.

Nicolae Stanciu (27 de ani) a fost transferat de Slavia Praga, în vara lui 2019, de la Al-Ahli, pentru patru milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația cehă.

Meciul cu Rangers, din returul optimilor Europa League, este a cincea partidă consecutivă în care Nicolae Stanciu reușește să înscrie.

Nicolae Stanciu, gol epocal în Rangers – Slavia Praga

Internaționalul român a reușit să înscrie un gol magnific din lovitură liberă. Allan McGregor, portarul lui Rangers, s-a poziționat prea departe de poartă, astfel că Nicolae Stanciu a trimis o adevărată „torpilă” în vinclul porții campioanei Scoției.

Ianis Hagi a văzut golul de pe bancă, Steven Gerrard neutilizându-l pe fostul jucător al Viitorului.

Ze si jako Spartan hlasite zarvu az da Stanciu gol v dresu Slavie, na to bych si teda jeste pred par mesici nevsadil. Ale zarval jsem si. Nadhera! https://t.co/8IqcGfxviD

— David Dinda (@DindaDavid) March 18, 2021

Nicolae Stanciu a venit cu lămuriri, după declarația bizară a tehnicianului Slaviei Praga

Nicolae Stanciu a venit cu lămuriri, după ce Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, a avut o declarație controversată despre cum jocurile echipei naționale influențează evoluțiile sale.

„Eu mă simt bine la națională. Nu îmi interzice antrenorul. Probabil s-a gândit că în urmă cu câteva luni am avut o perioadă foarte grea în toamna trecută și am explicat că înaintea meciurilor din Champions League, au decis să stăm închiși 3 săptămâni în camera de hotel, mergeam cu autocarul la antrenament și apoi ne întorceam și rămâneam iar închiși în hotel. La națională, același lucru, apoi am avut deplasarea în Islanda.

Dar am stat și departe de familie, soția era însărcinată, și am ratat și calificarea în UCL, și calificarea la EURO, și s-a dus și Nations League în acea lună și jumătate.

Ne bucurăm foarte mult pentru nașterea fetiței, acum sunt mult mai fericit, mult mai liniștiți și cred că asta mă ajută în jocul meu.

Mă bucur că cei de aici au scris frumos despre mine. E important să te bucuri de încrederea pe care ți-o oferă antrenorii și colegii din echipă, care sunt mereu alături de mine. Eu cred că echipa și stilul pe care vrea antrenorul să îl jucăm mi se potrivește la calitățile pe care le am. Mă bucur că am reușit să marchez mai mult, parcă orice minge intră în poartă”, a declarat Nicolae Stanciu, la Digi Sport.

The post Nicolae Stanciu, gol epocal în Rangers – Slavia Praga! Reușită de senzație sub privirile lui Ianis Hagi | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă