Nicolae Stanciu, elogiat pentru golul al doilea, candidat la reușita sezonului în Cehia

2 luni in urmă 3

„Cel mai scump transfer al istoriei Slaviei, aproape o sută de milioane de coroane cehe, Nicolae Stanciu începe să își certifice valoarea și experiența! A influențat cel puțin un gol în ultimele cinci meciuri în toate competițiile și niciodată n-a mai reușit o astfel de serie de la mutarea pe «Eden». S-a dezlănțuit de la returul cu Leicester din Europa League și a ajuns la șase goluri și un assist o dată cu partida cu Mladá Boleslav". 

Ziarul Blesk a surprins momentul de glorie al lui Nicolae Stanciu, care a fost ales omul meciului duminică, datorită "dublei" de senzație. E prima pentru campioana Cehiei.

„Nicolae Stanciu a fost excepțional"

Și Jindřich Trpišovský i-a recunoscut meritele și nu i-ar mai da drumul în România: „Îl ajută foarte mult că nu merge la echipa națională și că este alături de echipa de club tot timpul. Asta i-a creat probleme mari, mai ales în toamna trecută, când existau acțiuni de durată. Ambele goluri au fost frumoase și e greu să-l alegi pe cel mai bun. Nico a jucat excepțional", explică antrenorul Slaviei, elogiindu-l pe mijlocașul de 27 de ani, ce va răspunde convocării la lot în preliminariile CM 2022 pentru cele trei partide din martie.

Golul sezonului, marcat de Stanciu?!

Nicolae Stanciu a povestit cum a realizat ceea ce ar putea fi ales golul sezonului în Cehia. „M-am simțit un pic obosit după meciul cu Rangers, dar nu e foarte important că am marcat eu, ci că am câștigat. La al doilea gol, eram convins c-o să pot ține mingea, însă m-am răzgândit pe parcursul acțiunii, pentru că am sesizat că îmi blochează dreptul și am căutat atunci spațiu în stânga și am tras".

Druhý gól⚽️⚽️
🇷🇴 Nico Stanciu🎩 pic.twitter.com/v6EbDDsst2

— Panpicus (@Panpicuss) March 14, 2021

Citește și: 

Mihăilă și Man, eroi și în Gazzetta dello Sport: „Românii la putere: sprinturi, tehnică, driblinguri!”VIDEO Stanciu, de neoprit! Încă o „dublă” pentru Slavia Praga » Execuții de excepție!

Cu ce se ocupă în Anglia Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. Serviciile sale nu sunt deloc ieftine

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILINȚĂ TOTALĂ: 'E un mincinos, un analfabet funcțional'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă